Genieten doe je samen

FAQ

Algemene vragen

De bouw is al gestart.

De geplande oplevering is 2e kwartaal 2025.

Van Mairic Vastgoed BV

Dit is de periode dat de woning voor jou is gereserveerd. In deze tijd kun je vragen stellen en de woning aankopen. Met het nemen van een optie wordt de woning voor jou gereserveerd en is dus niet beschikbaar voor anderen. Het geeft jou exclusiviteit.

Na het tekenen van de koopovereenkomst heb je één kalenderweek bedenktijd.

Zo lang levering van de woning nog niet definitief is, is het belangrijk je goed voor te laten lichten over de mogelijkheden van de lengte van een hypotheekofferte. Dit kan bij een hypotheekadviseur.

Vragen over de woning

Na het tekenen van de koopovereenkomst neemt de kopersbegeleider contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je je wensen betreffende je woning bespreken.

De woning wordt standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk.

De sociale koopwoningen worden opgeleverd met keukenblok, maar exclusief apparatuur.

Sociale koopwoningen zijn bedoeld voor starters. Wie voor deze woning in aanmerking wil komen moet aan een paar eisen voldoen. Zo moet je woonachtig zijn in regio Stedendriehoek. Daarnaast dient koper een huurwoning in dezelfde gemeente achter te laten of te vertrekken vanuit ouderlijk huis. Ook geldt een zelfbewoningsplicht en mag de woning binnen vijf jaar niet met winst worden doorverkocht.

Ben jij geïnteresseerd in een woning van PLEK?
Schrijf je dan nu in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.