Heerlijk buiten leven

Deventer leeft!

Voorstad is een wijk die tegen de oude binnenstad van Deventer aanligt. Het is een levendig deel van de stad en je vindt er een grote diversiteit aan woningen, winkels en bedrijven. Richting de Rielerweg vind je Voorstad-Oost, een buurt die de afgelopen jaren flink veranderd is door renovatie en nieuwbouw. Bedrijven hebben plaatsgemaakt voor frisse woningen en inmiddels is dit een hippe buurt voor jong en oud. Met de komst van PLEK aan de Weseperstraat krijgt dit laatste stukje van Voorstad-Oost een fraaie nieuwe bestemming en daarmee is de wijk helemaal af.

Centraal wonen

In Voorstad-Oost woon je rustig, maar wel heel centraal. Met de binnenstad en winkelcentrum Boreel binnen handbereik zijn de voorzieningen altijd dichtbij. Er is een grote speeltuin op loopafstand en er zijn volop scholen in de buurt. Pak je de fiets, dan sta je binnen vijf minuten in de stad, op het station of in het buitengebied.

Kaart met voorzieningen

Ben jij geïnteresseerd in een woning van PLEK?
Schrijf je dan nu in voor dit unieke project.

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.